Menu Sluiten

Advies Zwangerschapsfotografie Antwerpen

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Aanbeveling Zwangerschapsfotografie Antwerpen – Advies Zwangerschapsfotografie Antwerpen – Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Beeldbewerking – 

Wenst u meer info over advies zwangerschapsfotografie antwerpen kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Advies Zwangerschapsfotografie Antwerpen

Fotografie | Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies zwangerschapsfotografie antwerpen

om deze site te gebruiken dient u javascript in te schakelen. Winkel studio zijn open maar alleen op afspraak. Voor al uw vragen gebruik ons contactformulier advies zwangerschapsfotografie antwerpen lijst Digitale fotoshoot justborn info fotoshoot hoe maak ik een afspraak babyfotografie info communie kledingadvies bongo groupon cadeaubon fotoalbum decoratie contact justbornzwangerschap en babyfotografie door marie rose mijn naam is marie rose. Wat mij als fotografe vooral fascineert zijn de oogjes en de uitdrukkingen van een babygezichtje. Ik wil dan ook al deze intense en emotionele momenten weergeven in stijlvolle simpele foto s Informeer je over advies zwangerschapsfotografie antwerpen Daarvoor worden geen extra flitsen of andere overbodige decoratiematerialen gebruikt kinderen zijn immers van zichzelf al leuk genoeg liefst maak ik de foto s bij de kersverse ouders thuis. Een vaste werkwijze heb ik niet want de spontaneteit van het kind is mijn gootste inspiratiebron. Gefotografeerd wordt er in de provincies oost westvlaanderen en antwerpen. Meer info over eventuele reiskosten zijn te vinden op mijn.

.

Wat je wil weten over Advies zwangerschapsfotografie antwerpen

.